Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Dienst met Gerrit Lolkema en Glenn & José

12 februari 2023 van 10:00 - 11:30

We kijken uit naar de Welkom Dienst op 12 februari! Het thema is ‘Wie ben jij? De dienst begint om 10 uur en zoals altijd is er koffie, thee en ranja voor én na de dienst. Spreker is Gerrit Lolkema en de muziek wordt verzorgd door Glenn & José.

Thema: ‘Wie ben jij?’

We kijken naar een geschiedenis uit de Bijbel. Hierin komen een aantal mensen naar voren. Allemaal met hun eigen verhaal, hun eigen karakter. En ook allemaal laten ze iets zien van hun afstand / nabijheid ten opzichte van God. Wie ben jij?

Gerrit Lolkema

Gerrit Lolkema is getrouwd met Sjoeke en samen hebben ze drie kinderen. Op 29-jarige leeftijd is hij radicaal tot bekering gekomen en besloot hij om zijn leven toe te wijden aan Jezus. Gerrit heeft theologie gestudeerd aan de Evangelische Theologische Faculteit. Na de studie theologie startte het werk in de wijngaard van de Heer. Als kinder, jeugd en recreatiemedewerker van camping de Sikkenberg in Onstweddde. In 2005 kreeg hij een beroep om als voorganger te gaan dienen. Hij was o.a. voorganger bij VEG Sion in Gorinchem. Vanaf  1 januari 2018 is hij gestart met Preach Prayer & Passion en kreeg de bediening een andere invulling. Vanuit dit eigen bedrijf is Gerrit gemeenten, organisaties en mensen gaan ondersteunen. Daarnaast werd hij ambassadeur voor Stichting de Ondergrondse Kerk (SDOK), freelancer bij de evangelische omroep en docent bij de Bethel gemeente in Drachten. In 2021 groeide het verlangen om weer onderdeel te zijn van een gemeente. Zo ontstond contact met VBG Elim in Heerenveen. Voor Gerrit en Sjoeke een bijzondere plaats, want ze komen oorspronkelijk uit deze omgeving. Op 1 november 2022 is Gerrit gestart en sinds half november wonen ze in het Friese Haagje.

Glenn & José

Glenn en José Witterland zijn gelukkig getrouwd sinds 2004 en ze zijn trotse ouders van drie mooie jongens. Muziek is hun grote passie. Ze vinden het een voorrecht dat ze deze passie afzonderlijk van elkaar op veel plekken mogen uitleven. En bovenal mooi dat ze dit samen als echtpaar mogen doen. Wellicht kennen jullie José ook als één van de zangeressen in de Opwekking band. Glenn en José willen graag door hun liederen, vanuit aanbidding, tot én vanuit het hart spreken. Om zo mensen te bemoedigen, te inspireren en een stukje dichter bij Gods Vader hart te brengen. Het publiek beschrijft hun optredens als, puur, oprecht, aanbiddend en bemoedigend.

We kijken er naar uit om jullie weer te zien in deze Welkom Dienst. Neem gerust mensen mee die bijna nooit (meer) in de kerk komen!

Er is kinderdienst voor groep 1 t/m 5 en oppas voor kids tot 4 jaar.

Gegevens

Datum:
12 februari 2023
Tijd:
10:00 - 11:30
Site:
https://welkomdiensten.nl/

Organisator

Welkom Diensten
E-mail
info@welkomdiensten.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top