Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Dienst met Hanne de Vries & Robbie van Veen

1 mei 2022 van 10:00 - 11:30

We zien jullie graag allemaal bij de Welkom Dienst op 1 mei! Er is koffie, thee en ranja vanaf 09.30 uur en de dienst begint om 10.00 uur. Spreker is Robbie van Veen en de muziek wordt verzorgd door Hanne de Vries.

Thema: ‘De druk om te zijn’

Jij bent onvoorwaardelijk geliefd en volkomen aanvaard. Jij bent goed genoeg. Dat is de waarheid. Waarom zijn we als mensen dan nog zo vaak op zoek naar goedkeuring? En waarom hebben we die goedkeuring nodig om te voelen en ervaren dat we ertoe doen? Is het mogelijk om ooit los te komen van die hunkering naar ‘goed genoeg zijn’? Is het mogelijk te leven vanuit identiteit in plaats van vóór identiteit?

Robbie van Veen

Robbie is 28 jaar en getrouwd met Anne. Samen wonen zij in het centrum van Utrecht. Hij is sinds december 2020 fulltime in dienst bij Royal Mission als leraar & verbinder. Robbie is een vurige spreker met enorme passie voor Gods Woord, onderwijs en de kracht van de Heilige Geest.

Hanne De Vries

 “Wat ik hoop te bereiken met mijn muziek is dat iedereen die het hoort ook iets van God zelf ervaart. God is de bron van het leven, mijn Schepper, de basis van alles. En daar zing ik over en getuig ik van.” Het is duidelijk: Hanne de Vries uit Utrecht (1984) is een aanbiddingsleider in hart en nieren. Hij wil graag door middel van muziek mensen helpen om Jezus te ontmoeten. Al jaren werkt hij als fulltime muzikant en reist hij door het hele land om op allerlei plekken muziek te maken.Met zijn jarenlange betrokkenheid bij de EO-Jongerendag, Opwekking, Soul Survivor en de Betteld is hij inmiddels een bekend gezicht binnen de Nederlandse kerken. Met zijn muziek spreekt hij vooral jongeren aan, en hij hoopt hen dan ook blijvend enthousiast te maken voor God. Het is zijn verlangen dat ook jongeren die niet zo vaak of nooit in een kerk komen op een laagdrempelige manier met Gods liefde in aanraking komen. Hannes stijl van muziek maken wordt erg positief ontvangen: hij is echt en oprecht, hij weet mensen te raken en te enthousiasmeren. De akoestische band van Hanne bestaat tijdens deze dienst verder uit Eline Edens (zang) en William van Barneveld (piano).

 Welkom Diensten zijn laagdrempelige en inspirerende themadiensten voor alle generaties, met bijzondere sprekers en live muziek. Het zijn diensten die ook bedoeld zijn om mensen mee te nemen die misschien anders niet in onze kerk komen!

Je hoeft je niet aan te melden en  we hopen jullie allemaal te ontmoeten, het wordt vast weer een inspirerende dienst. Er is kinderdienst voor groep 1 t/m 5 en oppas voor kids tot 4 jaar. Meer info vind je op www.welkomdiensten.nl.

Gegevens

Datum:
1 mei 2022
Tijd:
10:00 - 11:30
Site:
https://welkomdiensten.nl/

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top