Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Dienst met Gilbert Thera & Sharon Kips

12 januari 2020 van 11:00 - 12:30

Op zondag 12 januari is de 1e Welkom Dienst van 2020 in Surhuisterveen. Spreker op deze zondag is Gilbert Thera en hij komt met samen met Sharon Kips en band de muziek verzorgen. Welkom Diensten zijn bijzondere, laagdrempelige en inspirerende diensten. Ook als je nieuwsgierig bent, wellicht (bijna) nooit meer in de kerk komt, zijn deze diensten een aanrader. Fijn als je familie, vrienden en bekenden mee neemt!

Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom voor een bakje koffie, thee of fris en om 10 uur begint de samenkomst (er is oppas en kindernevendienst)

Spreker: Gilbert Thera
Muziek: Sharon Kips en band

 

Thema ‘Verwachting’
We komen regelmatig samen als kerk, maar welke verwachting leeft er wanneer we samenkomen in Jezus’ naam? Het wordt een overdenking om te prikkelen en uit te dagen om te verwachten dat God in staat is om meer te doen dan wij bidden of beseffen!

 

Gilbert Thera
Gilbert en Sharon zijn sinds 2010 getrouwd en de ouders van Isa en Faye. Samen met een groep vrienden zijn zij re:connect gestart, een kerk in Haarlem. Gilbert is de voorganger van re:connect en verantwoordelijk voor de visie en de overdenkingen. Sharon is verantwoordelijk voor re:connectkids en Brave.

 

Sharon Kips
Sharon Kips (17 november 1983, Amsterdam) is echtgenote, moeder, vocal coach en zangeres. In 2007 won ze de eerste editie van X-Factor. En in 2010 werd ze benaderd om mee te doen aan Popstars als Mystery Popstar Rood waar ze – dankzij het publiek – als derde mocht eindigen.
Sinds 2007 heeft ze vijf albums opgenomen: Tien, Love will bring you home, Amazing Grace, Groei maar en Onvoorwaardelijk. Waarbij de eerste twee een hoog pop gehalte hadden, heeft Sharon bij de laatste drie albums steeds meer gekozen voor het vertellen van een verhaal. Amazing Grace was Sharons eerste Gospel-album, Groei Maar, Sharons eerste Nederlandstalige album en Onvoorwaardelijk was een mix van beide: een Nederlandstalig Gospelalbum.
Momenteel treedt Sharon regelmatig op als gastsolist bij koren en orkesten. Daarnaast heeft ze in 2017 en 2018 meegewerkt aan de Matteus Passie en zal ze in 2019 ook weer met Tango Extremo te zien zijn in verschillende theaters van Nederland met deze mooie hertaling van Jan Rot van de klassieke Matthäus Passion. Naast het optreden is zij steeds meer bezig met haar zangschool waar ze met plezier lesgeeft aan een groeiende groep leerlingen.
We hebben eind mei nog van Sharon kunnen genieten op het Strandheem Festival.

Gegevens

Datum:
12 januari 2020
Tijd:
11:00 - 12:30

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top