Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Dienst met Jurrien ten Brinke en SERA

8 december 2019 van 11:00 - 12:30

Op zondag 8 december is het alweer de 10e Welkom Dienst in Surhuisterveen. Spreker op deze zondag is Jurrien ten Brinke en Sera en haar band verzorgen de muziek.
Fijn als je familie, vrienden en bekenden mee neemt!
 
Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom voor een bakje koffie, thee of fris en om 10 uur begint de samenkomst.
 
Spreker: Jurrien ten Brinke
Muziek: SERA
 
Thema; ‘de kracht van woorden’
 
We weten allemaal dat woorden ons raken. Positieve woorden scheppen leven, laten groeien en bemoedigen ons. Maar negatieve woorden kunnen ons breken, geven onzekerheid, doen pijn. Hoe gaan wij hiermee om? Dat wat jij zegt heeft impact. Wat vroeger tegen jou gezegd is, zit nog altijd in je hart. In de Welkom Dienst nemen we even de tijd om eerlijk te zijn, naar onszelf en elkaar. Meer dan welkom, en kom vooral zoals je bent!
 
Jurrien ten Brinke
Jurrien is 37 jaar, gelukkig getrouwd met Janet, en samen hebben ze 6 kinderen.

Hij probeert met vallen en opstaan Jezus te volgen, een goed voorbeeld voor hun kids te zijn en anderen in nood te helpen. Samen met Janet runt hij parttime een tienerprogramma dat Be Courageous heet en waarin ze tieners en jongeren willen bemoedigen (www.becourageous.nl)

Na jaren van hopen, bidden en talloze besprekingen zien ze begin 2018 een droom werkelijkheid worden. Een voormalige school in een Apeldoornse volksbuurt vormden ze om tot ontmoetingsplaats voor buurtbewoners en onderkomen voor vluchtelingen en tienermoeders. Geweldig dat God deze plek gebruikt om mensen iets van Zijn liefde voor gebroken mensen te laten zien!

Jurrien werkt 3 dagen per week als relatie manager bij Compassion Nederland.

SERA

Sera van de Vijver is zangeres van de gelijknamige band uit Drachten. Ze deed in 2011 mee met het Junior Songfestival en kwam tot de finale met het nummer ‘Never give up’. Ze schrijft ook eigen werk. Een van haar optredens was op ‘The Passion’ waar ze onder andere ‘Ave Maria’ zong.

SERA bestaat verder uit Ruben Bruinsma, Jeroen Bruinsma en Sjouke Simon de Boer. De band is spontaan ontstaan in 2015 tijdens Giel Beelen’s talentenjacht op 3FM.

De prachtige stem van Sera van de Vijver en aanstekelijke sound van de band raakt veel mensen. Mooi dat ze in de 10e Welkom Dienst de muziek komen verzorgen.

Gegevens

Datum:
8 december 2019
Tijd:
11:00 - 12:30

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top