Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Dienst met Johan van der Sleen en Elise Mannah & band

17 maart 2019 van 11:00 - 12:30

We kijken uit naar de Welkom Dienst op zondag 17 maart!
Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom voor een bakje koffie of thee en om 10 uur begint de samenkomst.

Muziek: Elise Mannah & band
Spreker: Johan van der Sleen

Thema: Liefde is …

Liefde maakt blind zeggen we wel eens. Maar is dat zo? En hoe zit dat met Gods liefde? Ziet Hij in Zijn liefde voor ons alles door de vingers? Hoe ver gaat God in Zijn liefde voor jou en mij? Zomaar een aantal vragen, maar wel heel cruciale vragen. Nou draait liefde niet om vragen en antwoorden, maar om ervaring. Belangrijker dan je geliefd weten, is je geliefd voelen.

17 maart willen we nadenken over Gods liefde, maar mogen we bovenal Gods liefde ervaren. Hij is erbij. Jij ook?

Biografie Elise Mannah

Elise Mannah zingt over liefde, hoop, geloof en over het leven van elke dag.

Eigenlijk is ze veel meer dan een zangeres. Ze schrijft liedjes, verhalen voor volwassenen én voor kinderen en staat graag op een podium waar ze mensen ontroert én laat glimlachen. Op haar kenmerkende wijze entertaint en relativeert ze, zet ze luisteraars aan het denken en bemoedigt hen met haar eigen liedjes of bekende songs. Ze houdt van de Nederlandse taal en heeft het unieke talent om kleinkunst en theater te combineren met een prachtige zangstem. Door haar veelzijdigheid is ze een veelgevraagd artiest voor kerkdiensten, theatervoorstellingen, kinderdiensten, bruiloften en uitvaarten. Ook is ze zaak te zien in het EO-programma Nederland Zingt. In 2015 en 2016 schitterde Elise in ruim 100 uitvoeringen van  de succesvolle theatervoorstelling ‘De Mariamonologen’ met o.a. Elly Zuiderveld. Bijzonder is ook de samenwerking met zanger en theatermaker Martin Brand met wie ze de theatervoorstelling ‘Zonneklaar’ en het kerst-theaterprogramma ‘Piekfijn’ op de planken heeft gebracht. Samen hebben zij hiervan ook een CD uitgegeven.

Elise heeft meegewerkt aan veel CD producties zoals Schrijvers voor Gerechtigheid en Opwekking voor kids. Van Elise Mannah verschenen 4 solo CD’s:

Altijd, Overal, Luisterliedboek en haar album ‘NU’. Dit laatste album was ook de rode draad in haar gelijknamige theatertour in 2016.  Haar nummer ‘Geniet’ stond in 2014 op de vierde plek in de top 1008 van Groot Nieuws Radio. Als ex-juf heeft Elise altijd een zwak voor kinderen gehad. Een project gericht op kinderen kon dat ook niet uitblijven. In september 2015 verschenen haar eerste kinderboekjes in de serie ‘Gak en Wout’. In 2017 verscheen bij deze boekjes ook een CD-opname met alle verhaaltjes, aangevuld met liedjes voor kleuter en peuters. In 2018 verscheen haar eerste echte kinder-CD Smileydjes. Op dit album, waar door velen lang naar uit is gekeken, laat Elise haar veelzijdigheid verrassend zien.

Elise is getrouwd en woont samen met haar man Arjan en dochters Roos (2017) en Lotte (2018)  in Gouda.

Discografie

  • Altijd – 2010
  • Overal – 2012
  • Luisterliedboek – 2014
  • Nu – 2015
  • Smileydjes – 2018

 

Biografie Johan van der Sleen

Johan van der Sleen is geboren in Hoogeveen. Een echte Drent dus. Maar na 33 jaar Drenthe verhuisde hij naar de Veluwe. De verhuizing was het gevolg van zijn huwelijk met Foka die woonde en werkte in Bennekom. Ook had Johan de stoel van de vrachtauto verruild voor de college banken van de universiteit van Utrecht. Van vrachtwagenchauffeur naar dominee. Ergens rond zijn 25e levensjaar vroeg Johan zich af wat de zin van het leven eigenlijk is. Hij was wel opgevoed met het geloof, maar zat op zondag vaker in de kroeg dan in de kerk. Het was geen Paulusbekering, maar langzaam groeide het geloof in hem totdat hij ervan overtuigd was dat God hem riep om fulltime in Zijn wijngaard aan de slag te gaan.

Na acht jaar studie kwam het beroep van de Protestantse gemeente Nieuw-Weerdinge/Roswinkel. Na bijna vijf jaar daar gestaan te hebben, werd Drenthe opnieuw verlaten. Nu was Friesland de provincie waar hij samen met zijn vrouw en de twee kinderen ging wonen tot op de dag van vandaag. Wel verruilde hij vorig jaar de Protestantse gemeente Surhuisterveen-Boelenslaan voor twee kleinere gemeenten in Zevenhuizen en De Wilp-Siegerswoude.

Gegevens

Datum:
17 maart 2019
Tijd:
11:00 - 12:30

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top