Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Dienst met Joke Buis & band en Ferry Gerritsen

7 juli 2019 van 12:00 - 13:30

We kijken uit naar een bijzondere Welkom Dienst op zondag 7 juli!
Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom voor een bakje koffie of thee en om 10 uur begint de samenkomst.

Muziek: Joke Buis & band
Spreker: Ferry Gerritsen

Thema: ‘Zand, rots of wielen?’

Wat is jouw fundament? Waar bouw jij op? En wat neem jij mee als je in beweging komt?

Ferry Gerritsen

Ferry Gerritsen (1981) is vrolijk getrouwd met Mariska en de trotse vader van Boaz (10), Tirza (9) en Benjamin (7). Ferry is werkzaam als commercieel directeur bij De Basiliek in Veenendaal en hij spreekt regelmatig bij diverse kerken in Nederland.

Daarnaast werkt hij als model en acteur en is te zien geweest in diverse tv-commercials en reclamecampagnes. Ook heeft hij met zijn gezin meegedaan aan het TV-programma Wereldreis op Wielen. Op dit moment vertolkt Ferry de rol van David in de serie “Welterusten Pa!” op Family7.

Joke Buis

Zangeres Joke Buis maakt nieuwe gezangen en luisterliedjes, geïnspireerd op de kracht en wijsheid van oude liederen. Het zijn nieuwe liederen met een knipoog naar het verleden, of oude liederen in een frisse, vernieuwde vorm. Altijd met het doel dichtbij de luisteraar te komen met een boodschap van vertrouwen en hoop. Vanaf medio 2019 deelt Joke haar muziek via haar nieuwe meerjarenproject: ‘Vertrouwd en Nieuw’.

Vanuit haar grote liefde voor het oude kerklied bracht Joke Buis de voorbije jaren de kracht van oude gezangen en liederen opnieuw voor het voetlicht. Door verrassende nieuwe arrangementen, hertalingen en het enthousiasme waarmee Joke ze vertolkt, raakte de muziek in een nieuwe vorm opnieuw jong & oud. Of het nu Johannes de Heer liederen waren, bekende hertaalde kerstliederen tijdens haar twee kersttours (2017 en 2018) of de bekende gezangen en opwekkingsliederen van haar cd ‘Joke Buis Live’ (2018).

2019: Vertrouwd en Nieuw

Joke Buis slaat als zangeres vanaf 2019 een nieuwe, maar toch ook vertrouwde, weg in. Voor het eerst zal ze nieuwe gezangen en luisterliedjes maken over thema’s die haar hart raken, waarbij oude liederen een belangrijke inspiratiebron blijven. Joke vertelt: “Juist in het maken van nieuwe muziek wil ik de inspiratie die ik haal uit oude kerkliederen door laten klinken. Ik word zo geraakt door het pure geloof dat er uit die liederen klinkt, het vertrouwen in God en de vaste hoop dat Hij ons vasthoudt.” Tijdens haar meerjarenproject, met de titel ‘Vertrouwd en Nieuw’, deelt Joke wekelijks prachtige oude en nieuwe (lied)teksten en voorproefjes van nieuwe muziek.

Gegevens

Datum:
7 juli 2019
Tijd:
12:00 - 13:30

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top