Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Dienst met Sarianne van Dalen en muziek van Reni & Elisa

10 oktober 2021 van 10:00 - 11:30

Op zondag 10 oktober is er weer een Welkom Dienst. We hopen dat het weer net zo druk mag worden als de vorige keer! Vanaf 09.30 uur staan we klaar om jou te ontmoeten met koffie, thee en ranja! De dienst begint om 10.00 uur.

Spreker is Sarianne van Dalen en de muziek wordt verzorgd door Reni & Elisa.

Welkom Diensten zijn laagdrempelige en inspirerende themadiensten voor alle generaties, met bijzondere sprekers en live muziek.

Thema: ‘Als God zwijgt…’

Tijdens een van mijn trainingen vroeg Sarianne: Wie heeft er weleens te maken gehad met een zwijgende God? Alle vingers gingen de lucht in. Ze vroeg door: Kun je vertellen wat je hierbij voelde en wat  jouw reactie hierop was? Er werden gevoelens en reacties gedeeld. Maar wat haar raakte, was dat mensen in zo’n situatie afwijzing ervaren.

Misschien ken jij deze kant van God maar al te goed. Je roept, je smeekt… maar God zwijgt. In de Bijbel lees je verschillende passages waarin God lijkt te zwijgen. In deze samenkomst mogen we leren van een vrouw uit Mattheus 15, hoe zij omgaat met een zwijgende God.

Sarianne van Dalen

Sarianne van Dalen is spreker, auteur en coach. Ze is getrouwd, heeft vijf kinderen en woont in Hoogeveen. Sarianne houdt ervan om samen met mensen het leven te delen: samen eten, samen praten en genieten van de ‘hemelse dingen’. Maar ook als er pijn, angst, schuld en schaamte bij komen kijken. Haar verlangen is dat mensen steeds transparanter en kwetsbaarder worden. ‘Vanuit kwetsbaarheid mogen wij bij God schuilen; Hij wil ons genezen’. Het is haar verlangen dat haar eigen leven een groot liefdeslied voor Jezus is. Zijn goedheid is ontzettend groot! Sarianne verzorgt (s)preekbeurten bij Groot Nieuwsradio, in kerken, op vrouwen- en mannendagen en/of op conferenties. Ze heeft vier boeken geschreven: ‘Leven met aandacht’, ‘Met liefde en lef’, ‘Een nieuwe dag’ en ‘Prediker voor jou’. En samen met andere auteurs heeft ze een Bijbels dagboek geschreven: ‘Kom op adem’. Sinds 2012 organiseert Sarianne kloosterweekenden. Met een groep vrouwen zoekt ze de verstilling en verdieping op. Ze voelt zich bevoorrecht dat ze deze weekenden mag begeleiden. Iedere keer verrast God in de stilte.

Reni & Elisa

Reni en Elisa Krijgsman is een muzikaal echtpaar dat in de Nederlandse gospelwereld hun sporen ruimschoots heeft verdiend. Sinds 1999 treden ze veelvuldig samen op. Ze verzorgen concerten en kerkdiensten die door bezoekers worden omschreven als warm, bemoedigend en bijzonder opbouwend. Met grotendeels eigen geschreven Nederlandstalige nummers en hartverwarmende easy-pop muziek. Het meest bekende lied van Reni en Elisa is “Als het leven soms pijn doet”, wat door ruim 5 miljoen keer op YouTube gezien is. Ze zijn 3x genomineerd geweest voor de Zilveren Duif Award. In 2012 hebben zij de award ontvangen in de categorie voor Beste Lied. Het lied, getiteld Hou vol, staat op hun laatste cd “De vijfde symfonie”. In 2016 zijn zij wederom genomineerd in de categorie beste lied. Hun passie in wat zij doen omschrijft zich als volgt: Mensen bemoedigen door (h)erkenning  te geven aan allerlei facetten in hun relatie met God, waaruit Gods betrokkenheid en zorg bij mensenlevens blijkt.

Je hoeft je niet aan te melden voor deze Welkom Dienst, we zouden het erg fijn vinden als jij er ook bij bent. Er is een kinderdienst voor groep 1 t/m 5 en oppas voor kids tot 4 jaar. Meer info vind je op www.welkomdiensten.nl.

Gegevens

Datum:
10 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 11:30

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top