Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Dienst met Jan Willem van der Straten, Sera van der Vijver, Peter van Essen en Sjoerd Visser

12 september 2021 van 10:00 - 11:30

UPDATE: door omstandigheden kan Carin van Essen niet komen. We zijn blij dat Sera van der Vijver haar komt vervangen!

Op zondag 12 september is de eerste Welkom Dienst na de zomer! En we heten jullie ook echt van harte welkom, heerlijk weer samen komen en zingen ter ere van onze Vader in de hemel! De dienst begint om 10.00 uur en spreker is Jan Willem van der Straten. De muziek wordt verzorgd door Peter en Carin van Essen. Welkom Diensten zijn laagdrempelige en inspirerende themadiensten voor alle generaties, met bijzondere sprekers en live muziek.

Thema: ‘Witter dan sneeuw’

We zitten nog midden in de zomer en de zon schijnt volop. Je kijkt uit naar de Welkom Dienst en dan is het thema ‘Witter dan sneeuw’. Jan Willem van der Straten spreekt over vergeving en bevrijding van dingen die niet werken en je tegen kunnen houden om alles uit het leven te halen dat God voor ogen heeft. Met muziek van Carin en Peter van Essen hopen we dat deze dienst je helpt in het seizoen dat komen gaat.

Jan Willem van der Straten

Jan Willem is een jonge, enthousiaste theoloog en geestelijk verzorger en hij hecht groot belang aan geestelijk welbevinden en zingeving. Hij is ook wel bekend onder de naam ‘Dominee Baardmans’ en wordt regelmatig gevraagd als spreker en gast in media programma’s. De naam deed precies wat hij graag wilde, laagdrempelig in gesprek komen met mensen over het geloof, en vaak bracht het een glimlach op het gezicht van mensen door zijn -toen nog een stuk langere- baard. Naast de activiteiten als freelance theoloog is Jan Willem geestelijk verzorger, geregistreerd in het kwaliteitsregister SKGV. Zijn expertise op het gebied van levensvragen komen tot zijn recht in de begeleiding van mensen. Dat maakt dat hij in 2021 toewerkt naar het openen van een praktijk op het gebied van geestelijk welbevinden. In zijn boek ‘Je kunt het!’ deelt Dominee Baardmans zijn tien lessen voor een zinvol leven. Jan Willem staat bekend om zijn positieve geluid. Hij spreekt jong en oud aan met heldere, gewone taal en een optimistische kijk op het leven. Hij deelt persoonlijke ervaringen en slaat bruggen tussen gelovig en niet-gelovig. In een tijd waarin echte verbinding tussen mensen schaars is en depressie in overvloed stelt hij een manier van leven voor die gebaseerd is op beproefde zaken: geloof, hoop en liefde.

Peter en Carin van Essen

Peter en Carin van Essen zijn liedschrijvers en aanbiddingsleiders die de kerk dienen met muziek, zang, toerusting en een persoonlijk verhaal. Samen geven zij leiding aan His Home Base in Apeldoorn, een huis van aanbidding. Zij nemen ons graag mee om God groot te maken en te ontmoeten. Muziek die het hart raakt. Dit doen ze samen met de bevlogen saxofonist/pianist Sjoerd Visser, o.a. bekend van de Oden van Salomo.

Je hoeft je niet aan te melden voor deze Welkom Dienst, we zouden het super vinden als je er bij bent. Welkom vanaf 09.30 uur. Meer info vind je op www.welkomdiensten.nl.

Gegevens

Datum:
12 september 2021
Tijd:
10:00 - 11:30

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top