Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Dienst met voorganger Jan Barendse en muziek van Eric & Tanja Lagerström

7 oktober 2018 van 12:00 - 13:30

Gratis

Welkom Dienst (Israël zondag) met voorganger Jan Barendse uit Zaandam en muziek van Eric & Tanja Lagerström.

Eric & Tanja Lagerström

Eric en Tanja wonen in ’t Harde. Ze hebben twee kinderen, Anna en Oscar. Eric is een bekende muzikant en aanbiddingsleider in Nederland en daarbuiten. Zijn levensbestemming is verwoord in Psalm 57:10; ‘Ik zal U loven onder de volken, o Heere, ik zal U psalmzingen onder de natiën’ Dit brengt hem samen met zijn vrouw Tanja naar vele landen, zoals onder andere België, Duitsland, Estland, Zweden, India, Indonesië en Israël. Eric & Tanja zingen en musiceren en houden van Jezus, de God van Israël en hebben Gods volk Israël ook bijzonder op hun hart gekregen. Ze zijn er veel geweest, o.a. voor concerten. ‘We vinden het bijzonder om mensen te mogen bemoedigen en vertellen dat God hun niet vergeten is, maar een oneindige liefde voor hun heeft. Hij is trouw aan Zijn belofte, ook wanneer wij ontrouw zijn blijft Hij trouw, zo bijzonder! Wij als gelovigen hebben de opdracht gekregen om Gods volk te zegenen. Wij zegenen Israël en bidden voor de Vrede van Jeruzalem’. Ze kijken uit naar een bijzondere dienst in Surhuisterveen op Israël zondag 7 oktober en doen dat met een aantal bekende liederen, maar ook liederen met een Hebreeuws/Israëlisch hart. Naast Eric Lagerström – zang en piano, Tanja Lagerström – zang en gitaar, zal Peter van Essen spelen op viool.

 

Spreker Jan Barendse

Jan Barendse jr. is voorganger van de Ichtus Pinkstergemeente in Zaandam. Hij is geboren in Haarlem, maar groeide op in een zendingsgezin in Duitsland, waar zijn vader in Mainz en omgeving gemeentestichter was. Nadat Jan zich bewust werd van de roeping van God op zijn leven, studeerde hij in de Verenigde Staten aan Zion (nu Northpoint) Bible College en haalde hij
in Amsterdam aan Azusa Theologische Hogeschool/Windesheim zijn bachelor. Tijdens zijn studie in de VS raakte hij bevriend met zijn Russische medestudente Alla, met wie hij nu eenentwintig jaar getrouwd is. Samen hebben zij een tienerzoon, Rafael. Jan preekt in het Nederlands, Duits en Engels. In de afgelopen jaren heeft Jan het Woord regelmatig verkondigd waaronder in Duitsland, Turkije, Estland, Rusland, Nepal en recent ook in Israël. Jan Barendse heeft een bijzondere fascinatie met het land en volk van Israël en de Hebreeuwse taal. Hij heeft vele contacten in Israël en sprak daar in Messiaanse- en in Arabische Gemeenten. Hij is enthousiast om naar Surhuisterveen te komen, en het is wel duidelijk dat het thema ‘Israël’ is.

Gegevens

Datum:
7 oktober 2018
Tijd:
12:00 - 13:30
Kosten:
Gratis

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top