Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale Welkom Dienst met Bert Noteboom, Christian Verwoerd en Erika de With

28 juni 2020 van 12:00 - 13:00

Op zondag 28 juni is er een digitale Welkom Dienst van PKN Surhuisterveen.

Spreker op deze zondag is Bert Noteboom, Christian Verwoerd en Erika de With verzorgen de muziek.

Erg jammer wat we niet samen kunnen komen maar we hopen dat jullie op deze manier toch kunnen genieten van deze Welkom Dienst. Fijn als je familie, vrienden en bekenden uit nodigt om te luisteren, kijken en mee te zingen tijdens deze digitale dienst.

De digitale Welkom Dienst begint om 10.00 uur en je kunt mee kijken en luisteren via het Youtube kanaal van PKN Surhuisterveen en via www.kerkdienstgemist.nl (PKN Surhuisterveen)

Het thema van de dienst is ‘U alleen’

Deze Welkom Dienst zal gaan over de samenvatting van de Bijbel in één letter. Waar Gods Woord en Zijn daad samenkomen in de kern van ons geluk. Niet ikke, ikke, ikke, maar U alleen Jezus. Het is een korte overdenking die je aanzet tot verdere bezinning waar je leven op gericht is te midden van deze sterk veranderende tijd. Christian Verwoerd en Erika de With zingen bijpassende liederen.

Bert Noteboom

Bert Noteboom is getrouwd met Christa. Samen hebben ze 3 kinderen, Joshua, Joëlle en Judah. Naast veelgevraagd dirigent en spreker in het land is Bert nu 13 jaar werkzaam in Almere als missionair voorganger in een multiculture gemeenschap.

‘Samen met mijn broertjes speelde ik vroeger ‘kerkje’. Of ze hier intrinsiek gemotiveerd aan mee hebben gedaan, weet ik niet. Wel weet ik dat ik het prachtig vond. Het voorgaan én tegelijkertijd de kerkmuziek te verzorgen’

​‘Beide elementen zijn gebleven. Het spreken alsook het musiceren. Ik geniet ervan om de Bijbelse boodschap met alle enthousiasme die ik in mij heb te uiten in muziek en gesproken woord. Het doel is dat God verheerlijkt zal worden, niet ikzelf. Laat mijn leven maar zijn als een instrument in Zijn hand’

Christian Verwoerd

Christian Verwoerd is een christelijke zanger en liedjesschrijver die al geruime tijd door heel Nederland reist om zijn muziek ten gehore te brengen. Dit doet hij samen met zijn 6-koppige band maar ook vaak genoeg met alleen zijn piano en gitaar. De liedjes van Christian worden vaak omschreven als ‘inhoudsvol’ en ‘van betekenis’ en dat is waar het Christian ook om te doen is: “Muziek is voor mij een middel om de boodschap van het Koninkrijk van God aan mensen door te geven. De bijzondere tijd waarin we leven spoort mij aan om via de muziek mensen iets mee te geven wat van echte waarde is. Het is prachtig om te zien dat muziek mensen kan raken, en ik hoop dat mijn muziek hen dichter bij Jezus brengt.”

Christian heeft ondertussen vijf cd’s uitgebracht met eigen Nederlandstalige liederen. Bekende nummers van zijn hand zijn onder andere ‘Vol ontzag’, ‘Hoor jij de vogels nog fluiten’ en ‘Ik kan niet zonder U’. Christian speelt tijdens concerten, maar ook op allerlei andere gelegenheden zoals jeugddiensten, conferenties, jongerenavonden en bruiloften.

Samen met Erika de With verzorgt Cristian de muziek tijdens deze digitale Welkom Dienst.

Gegevens

Datum:
28 juni 2020
Tijd:
12:00 - 13:00
Site:
https://welkomdiensten.nl/
Back To Top