Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Diensten met Jan Pool en muziek van André van Zyl & band

4 oktober 2020 van 10:00 - 15:00

Gratis

Op zondag 4 oktober zijn er 2 Welkom Diensten!

We zijn erg enthousiast dat de Welkom Diensten weer beginnen in PKN Surhuisterveen!

Spreker op zondag 4 oktober is Jan Pool en André van Zyl & band zorgen voor prachtige muziek! Welkom Diensten zijn bijzondere, laagdrempelige en inspirerende diensten. Ook als je nieuwsgierig bent, wellicht (bijna) nooit meer in de kerk komt, zijn deze diensten een aanrader. Fijn als je familie, vrienden en bekenden mee neemt! Wij zorgen ervoor dat deze Welkom Dienst ‘corona-proof’ is!

Vanaf 09.30 uur staan we bij de ingang voor je klaar met een bakje koffie, thee of fris en om 10 uur begint de 1e samenkomst (er is kinderoppas) Vanwege het beperkte aantal plaatsen en de te verwachten drukte is er een 2e Welkom Dienst om 13.30 uur. Inloop vanaf 13.00 uur.

Het thema van de dienst is ‘God ontmoeten in de storm’

We komen allemaal weleens in een storm terecht. In je huwelijk, op je werk, op het gebied van financiën of gezondheid. Je bent in een situatie terechtgekomen waar je voor je gevoel geen controle over hebt, je staat onder druk, je maakt je grote zorgen en hebt zelfs gevoelens van paniek. Waar is God?

Jan Pool

Jan is 66 jaar en al 40 jaar getrouwd met Marijke. Zij hebben 4 kinderen en 4 kleinkinderen. Met zijn liefde voor Jezus en voor het Woord van God weet Jan Pool altijd weer mensen te inspireren om God te zoeken en heel dicht bij Hem te blijven. Kenmerkend voor Jan is dat hij mensen wilt raken en uitdagen om Gods hart te zoeken en achter Jezus aan te gaan. Dat doet hij als spreker, mentor en schrijver.

André van Zyl

“Mensen terugbrengen naar het hart van de Vader en naar de realiteit van Immanuel, God met ons, door middel van muziek en onderwijs.” Dat is de wens en het doel van de Zuid-Afrikaanse import singer/songwriter en aanbiddingsleider André van Zyl. Deze goedlachse en ontwapenende artiest heeft de gave om mensen op een rustige en ongedwongen wijze voor de troon van God te brengen. “Aanbidding kan heel ‘gemaakt’ zijn, waardoor het soms wel een emotionele ervaring is, maar niet iets dat blijvende vrucht voortbrengt. Ik heb gelukkig geleerd dat ik tijdens concerten niet iets hoef ‘neer te zetten’ , maar dat ik gewoon samen met de mensen mag aanbidden. Dat is heerlijk!”, zegt André.

André van Zyl draait al een aantal jaren mee in de Zuid-Afrikaanse en Nederlandse gospelscene. In 2002 voelde hij zich geroepen om Zuid-Afrika te verlaten en te verhuizen naar Nederland. Hij was 17 jaar oud toen hij een besluit maakte om Jezus met zijn hele hart te gaan volgen.

Zijn eerste CD (‘In the Son’) werd positief ontvangen door christelijk Nederland, met onder ander het bekende lied “In de hemel is de Heer”, dat nog steeds in veel kerken wordt gezongen. De eerlijke en op God gerichte songteksten en de aanstekelijke pop-rock feel van de nummers spreken een wijd publiek aan.

Inmiddels heeft Andre vijf CD’s achter zijn naam waarvan zijn laatste twee CD’s  ‘live’ zijn opgenomen met Nederlandse aanbiddingsmuziek, geschreven voor samenzang in kerken.

Zijn laatste CD ‘Gaze’ is in april verschenen en de single ‘Dichtbij’ is al meer dan 25.000 keer op Spotify beluisterd.

Aanmelden voor de Welkom Dienst van zondag 4 oktober

We kijken uit naar 2 prachtige diensten op zondag 4 oktober. De eerste dienst is om 10.00 uur en de tweede dienst is om 13.30 uur. Omdat er beperkt plaats is en i.v.m. alle corona maatregelen is het nodig je aan te melden. Je kunt kiezen uit 2 verschillende tijdstippen.

Aanmelden kan via www.welkomdiensten.nl

Gegevens

Datum:
4 oktober 2020
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
Gratis

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top