Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Dienst met Kees Kraayenoord en Mozaiek Worship

10 november 2019 van 11:00 - 12:30

Op zondag 10 november is er weer een inspirerende Welkom Dienst in Surhuisterveen. Spreker op deze zondag is Kees Kraayenoord en hij komt met Mozaiek Worship ook de muziek verzorgen.
Fijn als je familie, vrienden en bekenden mee neemt, en kom op tijd want het wordt weer erg druk :)
 
Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom voor een bakje koffie, thee of fris en om 10 uur begint de samenkomst.
Spreker: Kees Kraayenoord
Muziek: Kees Kraayenoord en Mozaiek Worship

Thema: ‘Hoop en Redding’ 

De kerk in Nederland staat ‘onder druk’. Toch horen we nog wel eens zeggen dat ‘de kerk de hoop van de wereld is’. In deze preek wil Kees Kraayenoord de kerkbezoeker helpen te zien (en te voelen): Ik ga niet meer naar de kerk… Ik ben de kerk! Een preek over vernieuwing, over ‘geloven’ in de kerk, over (ondanks de wetenschappelijke waarheid, nl. dat de kerk in Nederland steeds kleiner wordt) vasthouden aan Gods werkelijkheid: “Ik zal mijn gemeente bouwen en de poorten van de hel kunnen haar niet overweldigen!’. (Kees spreekt uit Mattheus 16)

Kees Kraayenoord & Mozaiek Worship

Kees Kraayenoord (1972) is schrijver, zanger, aanbiddingsleider en mede-voorganger van Mozaiek0318 in Veenendaal. Kees: “Na jaren van reizen en on tour zijn ontdekte ik een aantal jaren geleden iets wat nu zo’n belangrijke waarde in mijn leven is geworden: als aanbiddingsleider ben ik niet in eerste instantie geroepen om als artiest rond te reizen, maar vooral om de kerk te dienen en Gods kinderen in Zijn aanwezigheid te leiden. Mozaiek0318 is de plaats geworden waar ik mijn bediening thuis heb gebracht. Ik geloof echt dat de lokale kerk de hoop van de wereld is.”

Mozaiek Worship is een groep enthousiaste, creatieve zangers en muzikanten ontstaan vanuit Mozaiek0318.  Hun gezamenlijke passie is  het dienen van Zijn kerk met aanbidding, zang, muziek en het schrijven van nieuwe liederen. Zo heeft de band begin dit jaar het nummer Jezus, Overwinnaar uitgebracht op YouTube. In november verschijnt de nieuwe Nederlandstalige CD van Mozaiek Worship.

Mozaiek Worship verlangt er naar aanbiddingsleiders, -zangers en –muzikanten te dienen en toe te rusten door middel van onderwijs en persoonlijke aandacht zodat kerken gaan groeien in aanbidding. Daarom organiseren zij verschillende activiteiten die gericht zijn op het onderwijzen van het onderwijzen van aanbiddingsleiders en muzikanten. Zoals de parttime opleiding Mozaiek Worship College en de Mozaiek Worship Conference. Ook verzorgt Mozaiek Worship toerustingsmomenten voor aanbiddingsteams in andere gemeenten en aanbiddingsconcerten op locatie.

Gegevens

Datum:
10 november 2019
Tijd:
11:00 - 12:30
Site:
welkomdiensten.nl

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top