Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom Dienst met Wim Hoddenbagh en LEV

20 oktober 2019 van 11:30 - 13:30

Op zondag 20 oktober is een Welkom Dienst in Surhuisterveen i.s.m. Compassion. Deze keer met de inspirerende spreker Wim Hoddenbagh en de bij ons zeer populaire band LEV. Fijn als je familie, vrienden en bekenden mee neemt, en kom op tijd want het wordt zeker druk!
 
Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom voor een bakje koffie, thee of fris en om 10 uur begint de samenkomst.
 
Spreker: Wim Hoddenbagh
Muziek: LEV
 
Thema: ‘Hoe kan ik een hersteller worden?’
 
Wim Hoddenbagh zal spreken over Nehemia. Hij werd geraakt door onrecht en werd samen met God een hersteller van muren. Wat is het dat jouw hart raakt?
Freek van LEV zal vertellen over zijn reis met Compassion naar Brazilië afgelopen voorjaar.
 
Over Wim Hoddenbagh
 
Wim Hoddenbagh is spreker in kerken en op conferenties. Daarnaast is hij ambassadeur van Compassion. Wim brengt als spreker mensen graag dichtbij Gods hart. Zijn boodschap is eerlijk en kwetsbaar en vol van de kracht van Gods Geest en van liefde voor Jezus. Hij houdt ervan om de bijbel tot leven te laten komen, met praktische inzichten een voorbeelden die je bij blijven.
 
Samen met zijn vrouw Gea heeft Wim Stichting Presence opgericht.
Het doel van Presence is Gods aanwezigheid zichtbaar maken in de levens en roepingen van mensen, in de kerk en op plekken van invloed in ons land.
Billy Graham zei een aantal jaar geleden: ‘I believe that one of the next great moves of God is going to be through the believers in the workplace’. Stel je voor dat Gods aanwezigheid zichtbaar en tastbaar wordt in het dagelijkse leven – op de werkvloer, in de kerk, in huizen en gezinnen, in de politiek! Dit is waar Presence zich vol geloof en enthousiasme voor inzet – www.presence.nl
 
Over LEV
 
LEV is één van de populairste christelijke bands in Nederland een heeft ook een grote schare aan fans in het noorden van het land. De band won dit jaar de Zilveren Duif voor worship album van het jaar met ‘Tussen vrees en veiligheid’.
Voor wie LEV nog niet kent, LEV is het Hebreeuwse woord voor ‘hart’; LEV heeft hart voor God, muziek en mensen. De band maakt nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen en inspireren. De teksten van de liederen zijn voor velen herkenbaar; sommigen verwoorden de angst en onrust in de wereld en in onszelf en veel van de teksten zetten daar een boodschap van hoop tegenover, wijzend op de God die troost en liefde geeft.
De band is nu bezig met de voorbereidingen van een nieuw album dat uit komt in het voorjaar van 2020. Een hoogtepunt zijn ook elk jaar de kerstconcerten van LEV. Vorig jaar was het echt ‘een geweldige nacht’ in een bomvolle Flambou en ook dit jaar, op 18 december’ komt LEV weer naar Surhuisterveen. Tickets voor het kerstconcert kun je nu al reserveren op www.bandlev.nl

Gegevens

Datum:
20 oktober 2019
Tijd:
11:30 - 13:30

Locatie

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top